Porcs Casolans Corominas

Porcs Casolans Corominas és una explotació familiar agrària que es troba ubicada al Mas Corominas de Begudà. Ens dediquem a la cria de porcs Duroc i l’elaboració de carn fresca i embotits casolans, des dels més clàssic fins als més innovadors.

Ens diferencia, per sobre de tot, que som nosaltres mateixos qui ens criem els nostres propis porcs i, per tant, podem garantir la qualitat del nostre producte. També, 4 punts principals que considerem molt importants i ens diferencien: porc de raça 100% Duroc, l’alimentació del porc, l’edat de sacrifici i lús de conservants naturals en els nostres productes.

Porcs Casolans Corominas, crea la marca Gust de Garrotxa (2019), qui s’encarrega de l’activitat del Mas Corominas: visites a la granja; degustacions d’embotits i productes de proximitat: activitats o experiències gastronòmiques; i lloguer de l’espai polivalent per esdeveniment d’interior o exterior.

Activitats que potencien la gastronomia, cultura  i turisme de la comarca dirigida a diferents públics.

Esdeveniments fets a mida en un entorn rural inigualable enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Pensant en la millor qualitat dels nostres productes, posem especial atenció sobre quatre factors que creiem intervenen directament al paladar.

1 La raça: Dins la raça Duroc hem fet una selecció dels nostres porquets fins a obtenir el més adient.
2 L’alimentació: Us garantim que en l’engreix els nostres porquets mengen un farinat compost per cereals variats, estant exempts de farines i grasses animals, farines de peix, promotors del creixement i antibiòtics.
3 L’edat dels nostres porquets: el sacrifici no es duu a terme fins que no han adquirit el punt de maduresa que considerem òptim.
4 Conservants naturals: Tots els nostres productes crus i cuits estan exempts tant de conservants artificials com colorants.

Comparteix