Thermomix guanya la guerra a lidl

Thermomix guanya la guerra a lidl. Un jutge els condemna per plagiun jutge els condemna per plagi

Lidl ha de deixar de comercialitzar la seva famosa i mal anomenada “Thermomix barata”.

S’havien querellat contra Lidl, distribuïdor de la màquina de cuina coneguda com a Monsieur Cuisine Connect, assegurant que la cadena de supermercats havia plagiat el seu exitós robot de cuina i l’havien posat a la venda per menys de 400 euros. Aquest robot de cuina, batejat popularment com la “Thermomix barata”, s’havia convertit en un èxit de vendes per a Lidl. Però s’ha acabat. Thermomix guanya la guerra a lidl. 

En una sentència que s’ha conegut avui, 19 de gener, la justícia ha donat la raó a Thermomix i s’assegura que la màquina de Lidl viola els drets d’exclusiva que es deriven de la patent espanyola d’invenció ES 2 301 589, validació a Espanya de la patent europea EP 1 269 898, titularitat de Vorwerk.

Així doncs, els jutjats ordenen a Lidl cessar la importació, emmagatzematge, oferiment i comercialització del robot de cuina Monsieur Cuisine Connect a Espanya. Lidl també ha de retirar tots els productes d’aquesta referència del mercat. Tot el que es pugui relacionar amb Thermomix: documents comercials, material publicitari i promocional o altres documents en què es reprodueixi aquest producte, també si estan penjats a internet. Thermomix guanya la guerra a lidl

Comparteix